Tři králové v českobudějovické diecézi hlásí rekordní výtěžek
9. února 2022 Diecézní charita České Budějovice

Tři králové v českobudějovické diecézi hlásí rekordní výtěžek

Příspěvky z pokladniček Tříkrálové sbírky jsou sečteny. V neděli 16. ledna 2022 ukončili po celé republice koledníci svoji dvoutýdenní pouť se zapečetěnými kasičkami, nicméně sbírka pokračovala ve virtuálním prostředí v podobě online koledy až do 31. ledna. Celkem se do zapečetěných pokladniček po celé českobudějovické diecézi a díky bezhotovostním darům podařilo vybrat rekordních 9 127 139 Kč.

Rekordní Tříkrálová sbírka 2022 na Třeboňsku
24. ledna 2022 Tříkrálová sbírka

Rekordní Tříkrálová sbírka 2022 na Třeboňsku

Milí koledníci, milí dárci, dovolte mi, abychom Vám touto cestou poděkovali za Vaše zapojení při letošním 22. ročníku Tříkrálové sbírky, která byla v naší oblasti již tradičně organizovaná Charitou Třeboň. Jsme nesmírně vděční všem koledníkům, pomocníkům a dobrovolníkům, kteří se na sbírce podíleli. Děkujeme také Vám všem, lidem dobré vůle, kteří jste Tříkrálovou sbírku finančně podpořili. Každá koruna pomáhá, a my jsme moc rádi, že pomáháte s námi!

Tříkrálová sbírka na Českobudějovicku bude zřejmě rekordní
17. ledna 2022 Diecézní charita České Budějovice

Tříkrálová sbírka na Českobudějovicku bude zřejmě rekordní

Po roční pauze způsobené koronavirovou epidemií jste se letos od 1. do 16. ledna mohli opět setkat s koledníky Tříkrálové sbírky, ať už v ulicích či přímo před Vašimi dveřmi. Lidé k nim navzdory zhoršující se ekonomické situaci domácností byli nevídaně štědří. To je důkazem toho, že malí koledníci lidem v ulicích chyběli, a že záměry a projekty, které sbírka podporuje, mají podporu široké veřejnosti, a že srdce lidí jsou otevřená.

Koledníky už v ulicích nepotkáte, přesto Tříkrálová sbírka stále pokračuje
17. ledna 2022 Charita Česká republika

Koledníky už v ulicích nepotkáte, přesto Tříkrálová sbírka stále pokračuje

Celkem šestnáct dní, konkrétně od 1. do 16. ledna, jste mohli potkat v ulicích koledníky, kteří prosili o příspěvek pro lidi v nouzi. Nyní již vykoledované peníze sčítáme a celkový výtěžek budeme znát na konci ledna. Koledováním v ulicích však Tříkrálová sbírka ještě nekončí, pokračujeme nadále online cestou.

Tříkrálová sbírka 2022 začíná. Koledníci po loňské pauze vyráží za vámi
1. ledna 2022 Charita Česká republika

Tříkrálová sbírka 2022 začíná. Koledníci po loňské pauze vyráží za vámi

Tříkrálová sbírka 2022 je tu! Koledníci se opět chopí zapečetěných kasiček a vyrazí koledovat do ulic. Během výpravy budou prosit o příspěvek pro ty, kteří se ocitli v nouzi. Největší sbírková akce v Česku probíhá letos již po třiadvacáté. Dokáže spojovat lidi a navodit pocit radosti a soudržnosti. Jde taky o skvělou příležitost, jak začít nový rok dobrým skutkem.