Aktuálně

Koncert Radůzy a Františka Zemana pro Charitu Třeboň
25. března 2024 Charita Třeboň

Koncert Radůzy a Františka Zemana pro Charitu Třeboň

Zveme Vás v sobotu 4. května na koncert Radůzy a Františka Zemana do Lomnice nad Lužnicí. Můžete se těšit na program pro děti, občerstvení pro malé i velké a dobrou pohodu při hudebních vystoupeních obou interpretů. Akce se uskuteční za laskavé spolupráce města Lomnice nad Lužnicí.                       Předprodej vstupenek od pondělí do pátku: Charita Třeboň a  Informační středisko Lomnice nad Lužnicí   Vstupenky můžete také zakoupit a darovat je někomu dalšímu.                                    PROGRAM                                                                                               Místo konání: Farská louka Lomnice nad Lužnicí  16.00 hodin - zahájení prodeje vstupenek na místě, doprovodný program pro děti  17.30 hodin - vystoupení hudebníka Františka Zemana s kapelou ( https://www.folktime.cz/zajimavosti/10431-nove-album-frantiska-zemana-otevrena-srdce-pokrtila-iva-pazderkova.html) 19.00 hodin - vystoupení zpěvačky a hudebnice Radůzy, hosta večera ( https://www.raduza.cz/) VÝTĚŽEK KONCERTU poputuje na CHARITU TŘEBOŇ.        Těšíme se na setkání. Děkujeme, že pomáháte.

Hledáme dobrovolníky na zimní hry hendikepovaných
9. ledna 2024 Dobrovolnické centrum, Diecézní charita České Budějovice

Hledáme dobrovolníky na zimní hry hendikepovaných

Na druhém ročníku zimních her změří své síly závodníci z Česka, Slovenska, Polska a Maďarska. Jedná se o sportovce od 10 do 26 let se zdravotním postižením. Buďte u toho!

Ben Cristovao, Bára Poláková a další hvězdy zazáří na Tříkrálovém koncertě
6. ledna 2024 Charita Česká republika

Ben Cristovao, Bára Poláková a další hvězdy zazáří na Tříkrálovém koncertě

Charita a dobrá muzika – přesně tento koktejl se bude už tuto neděli míchat v moravské metropoli. Sál Městského Divadla Brno totiž rozezní hity předních jmen tuzemské hudební scény. Interpreti jako Bára Poláková, Ben Cristovao nebo Čechomor navíc vystoupí pro dobrou věc. Tradiční Tříkrálový koncert, který pořádá Charita Česká republika a Diecézní charita Brno jako poděkování všem koledníkům, partnerům, dárcům a příznivcům Tříkrálové sbírky, budou ale moci sledovat i diváci České televize. A to v přímém přenosu v neděli 7. ledna od 18. hodiny na ČT1.

Režisérka tříkrálových příběhů Daria Hrubá: Každý má rád světlo na konci tunelu
5. ledna 2024 Charita Česká republika

Režisérka tříkrálových příběhů Daria Hrubá: Každý má rád světlo na konci tunelu

Daria Hrubá už od roku 2008 připravuje pro Tříkrálové koncerty v České televizi krátké příběhy těch, jejichž životy proměňuje výnos Tříkrálové sbírky. Které z desítek příběhů ji za dlouhá léta nejvíce oslovily a na jaké se budete moci těšit už 7. ledna?

Aktuální situace po povodních ve Slovinsku
15. srpna 2023 Charita Česká republika

Aktuální situace po povodních ve Slovinsku

Charita Slovinsko organizuje práci a pomoc dobrovolníků v oblastech postižených povodněmi. Za pomoci členů sítě Caritas Europa a Caritas Internationalis se zatím vybralo 1 546 631 eur na záchranné práce. Pomoc místním obyvatelům pokračuje.