Oblastní charita Třeboň na Jihočeském festivalu zdraví 22.9.2018

V sobotu 22.9.2018 se na náměstí T.G. Masaryka v Třeboni uskutečnil Jihočeský festival zdraví, v rámci kterého Oblastní charita Třeboň představila svoji činnost.

V sobotu 22.9.2018 se na náměstí T.G. Masaryka v Třeboni uskutečnil Jihočeský festival zdraví, v rámci kterého Oblastní charita Třeboň představila svoji činnost a na prodejním stánku nabídla návštěvníkům k zakoupení vlastnoručně napečené dobroty. Domácí koláče a dorty, rolády nebo linecké pečivo či další sladké i slané dezerty napekli naši pracovníci, rodinní příslušníci, dobrovolníci a příznivci a Charitě je pro tento účel darovali. Smyslem bylo nejenom připomenout činnost Charity na Třeboňsku a oslavit tak s mírným předstihem Den Charity, ale současně nabídnout možnost prostřednictvím zakoupení dobrot finančně podpořit naši činnost a tím spolu s námi pomáhat potřebným občanům. Výtěžek z prodeje ve výši 7 936 Kč je určen na podporu sociálních služeb, které Oblastní charita Třeboň poskytujeme potřebným občanům.

IMG-20180926-WA0017IMG-20180926-WA0023IMG-20180926-WA0021IMG-20180926-WA0008IMG-20180926-WA001320180922_113436

AKTUÁLNĚ NÁS PODPOŘILI - KONCERT PRO CHARITU V KLUBU VELBLOUD 12.10.2018

VELIMPEX s.r.o. Dřevovýroba, Český Krumlov

WESPO Bohemia a.s. Č. Budějovice

Bohemia Stone Spedition s.r.o. České Budějovice

EXVO s.r.o. Č. Budějovice

RF TRANS, s.r.o. Č. Budějovice

TCF Vzduchotechnika s.r.o., Prachatice

Obec Doubravice

Transbozen spol. s r.o., Vodňany

PROSTOR - desing, s.r.o., Prachatice

AGROMONT VIMPERK spol. s r.o.

AUSPI Europe s.r.o. České Budějovice

Bohemia Regent Třeboň