Oblastní charita Třeboň na Jihočeském festivalu zdraví 22.9.2018

V sobotu 22.9.2018 se na náměstí T.G. Masaryka v Třeboni uskutečnil Jihočeský festival zdraví, v rámci kterého Oblastní charita Třeboň představila svoji činnost.

V sobotu 22.9.2018 se na náměstí T.G. Masaryka v Třeboni uskutečnil Jihočeský festival zdraví, v rámci kterého Oblastní charita Třeboň představila svoji činnost a na prodejním stánku nabídla návštěvníkům k zakoupení vlastnoručně napečené dobroty. Domácí koláče a dorty, rolády nebo linecké pečivo či další sladké i slané dezerty napekli naši pracovníci, rodinní příslušníci, dobrovolníci a příznivci a Charitě je pro tento účel darovali. Smyslem bylo nejenom připomenout činnost Charity na Třeboňsku a oslavit tak s mírným předstihem Den Charity, ale současně nabídnout možnost prostřednictvím zakoupení dobrot finančně podpořit naši činnost a tím spolu s námi pomáhat potřebným občanům. Výtěžek z prodeje ve výši 7 936 Kč je určen na podporu sociálních služeb, které Oblastní charita Třeboň poskytujeme potřebným občanům.

IMG-20180926-WA0017IMG-20180926-WA0023IMG-20180926-WA0021IMG-20180926-WA0008IMG-20180926-WA001320180922_113436