Tříkrálový průvod s koňmi 2.1.2018 v 15.00 hod

Oblastní charita Třeboň Vás srdečně zve na  Tříkrálový průvod s koňmi                                                pozvánka na Tříkrálový průvod.docx

Charitativní novoroční punč

Během novoročního ohňostroje na třeboňském náměstí proběhne již sedmým rokem akce Oblastní charity Třeboň – charitativní prodej punče.

20170101_172845

Strom splněných přání Oblastní charity Třeboň v supermarketu Terno

V adventním čase se koná již sedmý ročník akce třeboňské Charity Strom splněných přání. Zapojit se mohou všichni zákazníci Supermarketu Terno a přispět tak k radostnějšímu prožití Vánoc těm, kteří pomoc druhých potřebují.

.IMG_20171201_092429

Sociálně terapeutická dílna Motýl na mikulášském bazaru Nadace VIZE 97

Sociálně terapeutická dílna Motýl Oblastní charity Třeboň se na pozvání Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 zúčastnila 5.12. Mikulášského charitativního bazaru v Pražské křižovatce.

screen-Pozvanka-Svaty-Mikulas_2017_150x150mm-1

Oblastní charita Třeboň na Festivalu zdraví v Třeboni 14.9.2017

V sobotu 14.9.2017 se na náměstí T.G. Masaryka v Třeboni uskuteční Jihočeský festival zdraví, v rámci kterého Oblastní charita Třeboň představí svoji činnost a prodejním stánku nabídne návštěvníkům k zakoupení vlastnoručně napečené dobroty. Jste srdečně zváni!

Sběr šatstva ukončen 5.9.2017

Sběr šatstva v Novohradské ulici v Třeboni byl ukončen v úterý 5.9.2017. Pro sjednání individuálního odběru darovanýho šatstva prosím kontaktujte tel. 777 566 971. O termínu znovuzahájení na jaře 2018 budeme informovat.

Hledáme zdravotníka na letní tábor

Nabízíme:

• Dohoda o provedení práce
  • Plná penze + svačiny + celodenní pitný režim
  • Zajištěná autobusová doprava do RS Lesák a zpět do Č.Budějovic

Nadace ČEZ - Pomáhej pohybem

V sobotu 6.5.2017 v rámci Anifilmu proběhla na třeboňském náměstí charitativní akce Nadace ČEZ Pomáhej pohybem – Oranžové kolo. Zájemci z řad veřejnosti šlapáním na speciálně upraveném kole tak měli možnost podpořit činnost neziskových organizací, jednou z nich byla naše Oblastní charita Třeboň a to konkrétně Sociálně terapeutická dílna Motýl. Každý účastník mohl šlapat jednu minutu na rotopedu, vzdálenost a energie byla převedena na peníze a tak jsme si díky nadšení, soutěživosti a ochotě pomoci, odpoledne odnášeli šek na 50 399 Kč! Velký dík patří všem, kteří usedli na speciální kolo, šlápli do pedálů a udělali dobrý skutek.

Zemřel P. Hugo J. Pitel, dlouholetý prezident Diecézní charity České Budějovice

V neděli 14. 5. 2017 zemřel P. Hugo Josef Pitel, dlouholetý prezident a druhý statutární zástupce Diecézní charity České Budějovice. Poslední léta prožil v charitním Domě sv. Františka ve Veselí nad Lužnicí.

Sběr šatstva znovu zahájen od 18.4.2017

Sběr šatstva znovu zahájen od 18.4.2017 (úterý) na ulici Novohradská od 15.30 - 18.00. A dále bude probíhát každé úterý ve stejný čas.

Veškeré oblečení, které Charitě darujete, je potřeba přinést v pevných pytlích, popř. v  uzavřených krabicích. Šatstvo je využito pro potřeby sociálně slabých klientů Charity a dále prostřednictvím firmy Dimatex zpracováno na čistící hadry. Otevírací hodiny sběru šatstva jsou zajištěny díky práci dobrovolníků.

AKTUÁLNĚ NÁS PODPOŘILI

DĚKUJEME SPONZORŮM HUDEBNÍHO FESTIVALU  17.10.2015 V ČB

Agromont Vimperk, s.r.o.

WESPO Bohemia a.s.

Raiffeisenbank a.s. zaměstnanecké granty Dobrá koruna

TCF Vzduchotechnika s.r.o.

Bohemia Trade CZ, s.r.o.

Transbozen s.r.o. Vodňany

RF TRANS, s.r.o.

EXVO, s.r.o.

Budějovický Budvar, n.p.

Za organizační zajištění celé akce děkujeme Three Imaginary Boys!

Podpořili nás aktuálně